Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αλλαγές/Επιστροφές

Αλλαγές Προϊόντων

Ελλάδα

 

Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε - και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί - θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με το τμήμα αλλαγών στο 24930-23564 ή 2410-200581 εντός 14 ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκονται μέσα στην αρχική τους συσκευασία,διαφορετικά η αλλαγή/επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή! Αν για οποιοδήποτε λόγω η εξωτερική σακούλα συσκευασίας έχει χαθεί,θα πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη σακούλα της επιλογής σας,έτσι ώστε να προστατεύεται επαρκώς η εσωτερική συσκευασία και να μην είναι δυνατό να κολληθούν σε αυτή σημάνσεις απο την εταιρία Courier. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών. Επίσης το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και απο όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα (απόδειξη/τιμολόγιο-ετικέτα-αυτοκόλλητο κωδικού) που λάβατε με την παραλαβή του.

Το δεύτερο προϊόν θα αποστέλεται αμέσως μόλις παραληφθεί το αρχικό που ο πελάτης επιθυμεί να γίνει η αλλαγή του,και αφού ελεχθεί απο το κατάστημά μας οτι ολες οι παραπάνω προυποθέσεις που αναφέρθηκαν ισχύουν,θα αποστέλεται.

Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται με την ΕΛΤΑ Courier ή ACS καθώς και η εκ νέου αποστολή του επιθυμητού προϊόντος προς εσάς και το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 4,00 ευρώ.

 

Λανθασμένες Αποστολές

 

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας,θα πρέπει να καλέσετε στο τμήμα αλλαγών στο 24930-23564 η με e-mail στο info@apostolidishoes.gr εντός 3 ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής.

Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.

 

Επιστροφές Χρημάτων

Ελλάδα

 

Για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να επιστρέψει το προϊόν και δεν μπορεί να γίνει αλλαγή του με κάποιο προϊόν ίδιας κατηγορίας λόγω έλλειψης αποθέματος ή για προσωπικούς του λόγους,θα μπορεί να ακολουθηθεί πολιτική επιστροφής χρημάτων βάσει κάποιον προυποθέσεων,όπου θα επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος,τα οποία ανέρχονται στα 6,00 ευρώ,και το προϊόν θα αποστέλλεται πίσω ΜΟΝΟ με την ΕΛΤΑ Courier ή ACS.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκονται μέσα στην αρχική τους συσκευασία,διαφορετικά η αλλαγή/επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή!Αν για οποιοδήποτε λόγω η εξωτερική σακούλα συσκευασίας έχει χαθεί,θα πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη σακούλα της επιλογής σας,έτσι ώστε να προστατεύεται επαρκώς η εσωτερική συσκευασία και να μην είναι δυνατό να κολληθούν σε αυτή σημάνσεις απο την εταιρία Courier.

Επίσης το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και απο όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα(απόδειξη/τιμολόγιο-ετικέτα-αυτοκόλλητο κωδικού) που λάβατε με την παραλαβή του.