Τρόποι αποστολής

Αποστολές εντός Ελλάδος

Για αποστολές εντός Ελλάδος τα προϊόντα θα σας αποσταλούν, στην διεύθυνση παραλήπτη που μας έχετε υποδείξει, με υπηρεσία ταχυμεταφορών (ΕΛΤΑ Courier ή ACS).

Παράδοση μπορεί να γίνει και από τα φυσικά μας καταστήματα.Για την επαρχία Ελασσόνας στην οδό 6ης Οκτωβρίου 39 και 41 Ελασσόνα.

Σημείωση: Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε για τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρισης παραγγελίας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται αυθυμερών και παραδίδονται σε 1 εργάσιμη ημέρα(εκτός νησιών και δυσπρόσιτων περιοχών). Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα και συγκεντρώνονται από το δίκτυό μας, η αποστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί με μια καθυστέρηση 1-2 ημερών επιπλέον (κυρίως σε περιόδους εκπτώσεων, τέλος σεζόν ή εορτών).

Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Σαββατο (εκτός από αργίες). Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Σάββατο από τις 12.00 και μετά, θα περάσουν τα στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.

Έξοδα αποστολής

Η αποστολή των προιόντων ανεξαρτήτως ποσού είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.Για τις παραγγελίες οι οποίες δεν ξεπερνούν τα 30€ ,και μόνο αν η επιθυμητή μέθοδος πληρωμής είναι η αντικαταβολή ,υπάρχει επιπλεον χρέωση με 2.99€.Δεν χρεώνεστε ΚΑΘΟΛΟΥ μεταφορικά κάνοντας κατάθεση σε μια απο τις συνεργαζόμενες τράπεζες(ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ-EUROBANK-ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ). 

Σημείωση: Επιπλέον έξοδα αποστολής, μπορεί να προκύψουν μόνο σε πολύ μεγάλο όγκο παραγγελίας και πάντοτε θα υπάρξει έγκαιρη ειδοποίηση και έγκριση/αποδοχή του πελάτη ΚΑΙ σε παραγγελίες εκτός Ελλάδας.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Εάν υπάρξει καθυστέρηση με την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, σε εύλογο χρονικό διάστημα, μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου για να σας ενημερώσουμε για τους λόγους καθυστέρησης καθώς και τον αναμενόμενο χρόνο αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα μπορείτε (εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί) να ζητήσετε την αλλαγή της παραγγελίας σε άλλο είδος ή ακόμα και την ακύρωση της παραγγελίας σας και επιστροφή των χρημάτων σας.